Usikrede gæld konsolidering lån-gæld reduktion uden brug af sikkerhedsstillelse

Eliminering af gæld er ikke en let opgave. Af denne grund, mange mennesker bære høje kreditkort saldi for flere år. Boligejere kan drage fordel af boliglån eller refinansiering for at reducere gælden. Desuden kan personer med en køretøjs titel eller sikkerhed opnå et sikret personligt lån til payoff gæld. Der er dog også muligheder for at eliminere gæld, der ikke kræver sikkerhedsstillelse.

Hvad er usikrede gæld kviklån konsolidering lån?

I en nøddeskal, usikrede konsolidering af gælden lån er personlige lån, der ikke indebærer sikkerhedsstillelse. Forud for et långivende institut, såsom en bank eller kreditforening, der godkender en låneanmodning, skal ansøgeren fremlægge en form for sikkerhedsstillelse. Typisk sikkerhedsstillelse omfatter en køretøjets titel. Hvis lånet ikke udbetales, kan långiveren derfor gøre krav på ansøgerens ejendom.

Fordi usikrede konsolidering af gælden lån ikke er beskyttet, de er sværere at kvalificere sig til. Hver långiver har et andet kriterium. Men, de fleste långivere kræver god kredit og en betydelig indkomst.

Hvis du håber at blive gældfri, en konsolidering af gælden lån er svaret. Selv om usikrede lån bære en højere rente, satsen er betydeligt lavere i forhold til kreditkort satser. Desuden har lån til konsolidering af gælden fastsatte vilkår.

Andre gælds konsolideringsmuligheder uden sikkerhedsstillelse

Igen, kvalifikation til en usikret konsolidering af gælden lån er tricky. Nogle långivere tilbyder ikke disse typer af lån. Endvidere, de långivere, der tilbyder usikrede konsolidering af gælden lån har strenge udlån krav. Desværre, det er umuligt at få godkendt til en usikrede lån med dårlig kredit. I dette tilfælde kan det være nødvendigt at udforske andre alternativer.

Hvis et boliglån eller refinansiering ikke er en mulighed, kan du overveje at flytte dine høje rente saldi til et lavt kreditkort. Dette vil sænke de månedlige betalinger og gøre det muligt at reducere gælden.

En anden mulighed indebærer konsolidering af gæld gennem en kredit rådgivning eller gældsforvaltning agentur. Disse bureauer forhandler om lavere rentesatser og konsoliderer gæld uden sikkerhedsstillelse eller kredit kontrol.

Hvis du bruger et sådant Bureau, vil du blive placeret på en betalingsplan. Da gælden konsolideres, indsendes en enkelt betaling til gældsforvaltnings organet hver måned. Disse virksomheder er meget effektive, og kan hjælpe dig med at blive gældfri i fem til ti år.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.