Holiday Shopping på eBay

Hvad enten vi kan lide det eller ej, blevet feriesæsonen shopping sæsonen. Men der er en måde at fjerne trafik og besvær fra din ferie gave købe–eBay. Shop i komfort i dit eget hjem, og have det sjovt i processen.

Perfekte gaver

Hvis du kender slags ting dine venner og familie som, så er Ebay’s kategorier ideelle steder at få ideer. Og så et par klik senere, du er ude–på Naturfilm priser.

eBay tilbyder en cool måde at komme op med gaveideer. Tænk på en nylig element, som din gave modtager købte selv. Skriv det i Ebay’s søgefelt og se hvilken kategori, det er i, så klik på linket for at se på alting i denne kategori. Du vil straks have en enorm liste over ting, de sandsynligvis ville elske at have. Hvis du kender modtagerens godt, bør du har ingen problemer med sortering gennem forslag til at finde en speciel og unik gave.

Lad historien være din Guide

Du har en ekstra værktøj til rådighed, når du køber for er eBay brugere. Hvis du kender deres eBay-brugernavne, kan du se på hvad de har været at købe for at se slags ting de kunne ønske.

Først, klik på Avanceret søgning på forsiden, derefter finde et medlem på menuen til venstre se en eBay-bruger historie. Skriv brugernavnet og du vil få deres brugerside, som viser varenumrene af alt de har købt. Vælg et varenummer og indsætte det i eBay søgefeltet for at finde ud af hvad varen var. Voila! Du har en næsten idiotsikker liste over ideelle gaver til denne person på din indkøbsliste.

Undgå sidste-øjebliks Shopping

Bliv ikke fristet til at bruge eBay for din sidste minut ferie shopping, selv. Priserne vil være høj, og elementer kan ikke nå dig i gang.

Hvert år er der en toy, ethvert barn ønsker og alle butikker sælger. Pludselig vises legetøjet på eBay–på en præmie. Ferie shoppere nødt til at betale mange gange den gave værdi, og stadig modtager ikke det i tid til den store dag. Bliv ikke fanget i dette snare.

«Tis sæsonen

Feriesæsonen er spidsbelastningen på eBay, fordi millioner af mennesker er shopping der. En god procentdel af dem er uerfarne eBay shoppere, der kører op priser langt over det normale. Prøv ikke at ende med at betale for meget for en vare, bare fordi det er den sidste, du kan modtage i tid, eller fordi alle andre er at byde højt. Vide, hvornår at skære dine tab og stoppe budgivning bare gå købe noget fra den lokale butik.

Holde det Jolly

eBay fungerer bedst, når det ikke tages alt for alvorligt. Betragte det som et spil, og du vil ikke blive alt for skuffet, hvis du mister. Det kan føles lidt ligesom gambling, men når det virkelig sjældne gave for at særlige nogen ankommer på dit dørtrin lige i tide til jul, bliver det hele værd.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.