har du brug for en del til din Harley Davidson motorcykel?

Brug en Harley Davidson del for din tur?

Hvor får du en god kvalitet Harley Davidson del? Kan jeg bruge en eftermarkedet del?

Disse spørgsmål er ikke let at besvare. Det afhænger meget af din situation, del du leder efter, og de penge, du ønsker at bruge.

Den nederste linje… du nødt til at beslutte.

Jeg har lidt information her, der kan være nyttige for dig, så holde læsning!

En OEM-del versus en eftermarkedet del.

En OEM (Original Equipment Manufacturer) del er selvfølgelig den ægte Harley Davidson del du ville finde på en autoriseret Harley forhandler.

Disse dele er originale, ved at have den nøjagtige samme specifikationer, der fulgte med den originale del.

Disse dele, men mange ikke har fremstillet af Harley Davidson selv (på deres fysiske placering). Harley kan få en anden virksomhed til at fremstille disse dele til Harley specs, og derefter vil de sælge dem i boksen Harley som OEM.

OEM dele er generelt dyrere, og næsten altid anbefalet af forhandleren. (De gør deres penge ved at sælge dele ikke cykler)

Forhandleren vil sandsynligvis fortælle dig, at OEM dele er af højere kvalitet. Dette kan eller kan ikke være rigtigt.

En eftermarkedet del bør udføre samt en OEM men noterer. Disse dele blev foretaget af et andet firma end den oprindelige producent.

Undertiden efter en bestemt periode tillader den originale producent af en del den virksomhed, der fysisk fremstillet del for at sælge det til en reduceret pris og i deres egen emballage. Del bliver nu en OEM eftermarkedet del.

Normalt efter en bestemt periode af tid, fabrikanten vil give den virksomhed, der oprindeligt udviklet/produceret en del for at sælge det i deres egen boks til en betydeligt lavere pris, hvilket gør det: en eftermarkedet OEM-del

Så hvad det fortælle dig om Harley Davidson del, du har brug for?

Hvis du ikke kan finde kvaliteten i en eftermarkedet del, derefter søge efter OEM, forudsat at det er i din prisklasse.

Der er en masse konkurrence derude mellem leverandører, der vil din dollar. En eftermarkedet Harley del, til din Harley Davidson er generelt af god kvalitet.

Hvis du ejer en Harley, vil før eller senere du nødt til at købe dele til den. Køber online har dens bekvemmeligheder og du behøver ikke at gå downtown og kæmpe trafik.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.