Apps · OverDrive: Ebøger, lydbøger og videoer til biblioteker og skoler

Meget af min frustration er behovet for at ødelægge mikrofilm maskiner i biblioteker. Desuden vil bibliotekarer nødt til at lære mere om disse enheder, som de formerer sig som kaniner. Sælgere som Overdrive, Netlibrary, og MyILibrary alle giver e-bøger og e-lydbøger online via biblioteket hjemmesider. Udgivelse af vores egne ressourcer samt partnerskab med lokalhistoriske centre for at digitalisere deres materialer bør være de næste skridt i bibliotekstjenestens udvikling. Mange biblioteker hus historie samlinger og mikrofilmede aviser. Der bør være et stort skub til at digitalisere, som vil styrke biblioteket samlinger. I stedet synkroniserer programmet op til dit lokale bibliotek eller skole og leverer deres lydbøger til dig (gratis). Gratis prøveperiode er en god idé, hvis du ønsker at teste indholdet, men ikke sikker på, om det vil opfylde dine krav 100%. Disse hjemmesider giver dig ubegrænset adgang til at nyde indhold i en vis periode (for eksempel 2 uger eller en måned) eller en første bog gratis.

Dit hjem var et lille projekt, nu er det tid til at genoverveje din karriere, hobbyer og venskaber med de mennesker, du kender. Men denne gang, i stedet for at kæmpe feer, er han nødt til at gå sammen med dem, hvis han ønsker at redde en af de få mennesker i verden, han elsker. Biblioteker er ved at blive “IT”-tjenester for forbrugerne, og de har brug for at uddanne deres egne folk bedre. Denne fremragende artikel forklarer, hvor biblioteker skal være i forbindelse med ebøger. Opdag og læs ebøger og lydbøger, der tilbydes af din skole, uanset om det er til klasse eller for sjov.

Bemærk, at fra listen over enheder ovenfor, kun Apple-enheder kan bruges til at lytte til WMA lydbøger. Der vil være flere enheder, der kan læse e-bøger, der ikke kun for e-bøger. Flere regionale sprog vil blive tilføjet snart. Udstyr omkostninger vil køre dig mindst $ 1.000 for gear såsom en god mikrofon; hovedtelefoner; og optage- og redigeringssoftware. Det tog mig omkring ti minutter at gå igennem dem og genbruge indholdet, men jeg var i stand til at redde mindst ti ringbind, der ikke havde nogen skade. Du kan sidde ned på en computer og se på en historisk digitaliseret avis, som kan tage minutter for en protektor eller en bibliotekar til at se op, eller du kan rulle gennem bunker af mikrofilm i timevis frugtesløst. En af mine foretrukne kedsomhed busters er at slå sig ned med en stor pakke blyant farveblyanter eller markører og hengive sig til en barndom tidsfordriv: farvelægning.

Biblioteket er et af de få steder, der samlingerer denne type ressourcer, især lokal karakter. Med dit bibliotekskort kan du tilmelde dig en gratis app kaldet Hoopla. Den nye Audible Plus abonnement giver afkald på den gamle gratis bog poletter af gamle, men i stedet giver dig gratis ubegrænset adgang til over 11.000 Audible Original titler for en langt mere generøs plan samlet. Dette indhold stadig tjener offentligheden og skat dollars støtte det, så alle kan få lige adgang. Vi samler fællesskabsressourcer for at forbedre fællesskabet ved at levere tjenester og adgang til indhold, ikke nødvendigvis selv levere indholdet.

Tilbyde dem til de enkelte biblioteker og give biblioteker mulighed for at samle ressourcer ved at sælge til grupper og konsortier. Litterære Guild højdepunkt er eventyr og mystik, men hvis du gør ingen af disse to klubber er en science fiction fan, online lydbøger – denne hjemmeside – så du tilbyder. Tilbyd populære titler til rimelige priser. Her kan du købe dem i de fleste appropirate priser og kan bruge dem som pr dit krav. Intet problem, bare vælge og vrage de spor, du ønsker at købe. Webstedet giver 15 dages gratis prøveperiode, efter at du er nødt til at købe et månedligt abonnement på $ 19,98. Med så mange måder at læse en bog, der har en gratis mulighed ville være vidunderligt.