Anerkendt forsker kaldes medicinsk papir ghostwriting.

Praksis af en industri specialist skrive en medicinsk papir vil blive offentliggjort i et peer-reviewed publikation under forfatterlinjen af en anerkendt forsker kaldes medicinsk papir ghostwriting.

“Mange af de artikler, der vises i videnskabelige tidsskrifter under forfatterlinjen af fremtrædende akademikere er faktisk skrevet af ghostwriters i lønnen for medicinalfirmaerne.” Brugt af læger “til at guide deres pleje af patienter,” disse “tilsyneladende objektive artikler er ofte en del af en marketingkampagne,” Wall Street Journal rapporterede.

New England Journal of Medicine for nylig afsløret, at en 2000 artikel på Vioxx “udeladt oplysninger omkring hjerteanfald blandt patienter, der tager narkotika. Sletningerne blev foretaget af en person arbejder fra en computer, Merck.” En 1999 “publikationer strategi” for Pfizer har udarbejdet et WPP gruppe agentur opført 81 foreslåede artikler, fremme Zoloft for alt fra “panikangst til pædofili.” En fysiolog hyret af Elsevier’s Excerpta Medica siger, hun blev bedt om at “Skråkant” en 2002 papir til fordel for en Johnson & Johnson stof. Mange tidsskrifter bede om offentliggørelse, men sige deres evne til at frasortere ghostwriters er begrænset. “Jeg ikke giver løgn-detektor test,” fortalte Journal of American Medical Association’s chefredaktør the Wall Street Journal.

Ansøgninger kan indgives i forskellige kategorier fastsættes. Hver kategori har syv forfatter klassifikationer: praktiserende læger og stipendiater primært i akademiske medicin, praktiserende læger primært i klinisk praksis, familie praksis beboere, medicinstuderende, internationale deltagere, professionelle primært engageret i medicinsk Informatik m.fl.

Skøn viser, at næsten halvdelen af alle artikler offentliggjort i tidsskrifter er af ghostwriters. Mens læger der har sat deres navne til papirerne kan betales smukt for ‘lån’ deres omdømme, forblive ghostwriters skjult. De, og inddragelse af de farmaceutiske virksomheder, afsløres sjældent.

Mens mange undersøgelser har vist, at cyber-poster kan reducere fejl, forbedre pleje og lavere omkostninger, den medicinske samfund bevæger sig for langsomt til at vedtage den nye teknologi. Udbydere er villige til at ændre deres måder at registrering på grund af bekymringer om udgiften, frygt for programmel glitches og et mind-set mod radikal afgange i behandling af patienter.

Et vigtigt bidrag i den nuværende papir er at opdatere den forudgående økonometriske arbejde til den aktuelle administrerede pleje og politik miljø, ved hjælp af en landsdækkende udsnit af medicinske grupper at reagere på to undersøgelser (1997 data) af Medical Group Management Association : Kompensationen og produktion undersøgelse og Cost-undersøgelse. For det andet de rige data, der leveres af MGMA undersøgelserne giver os mulighed for konto til rollen som en bred vifte af potentielle produktivitet “drivers” inden for den medicinske gruppe: ejendomsretten skemaet, tilstedeværelsen af overvågningsmekanismer, størrelse af gruppen, læge speciale mix, og enkelte læge karakteristika. For det tredje, denne forskning undersøger en bredere vifte af ejerformer og speciale typer af medicinsk gruppe praksis-ikke-primære sundhedstjeneste single-specialitet grupper, primære sundhedstjeneste grupper og multispecialty grupper–end tidligere empiriske undersøgelser af læge produktivitet .

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.